Junioren trainingsweekend 25 en 26 april - geannuleerd

Update 24-03-2020

Door de huidige maatregelen omtrent de uitbraak van het Corona virus zijn ook wij helaas genoodzaakt om het geplande trainingsweekend af te gelasten.

Volgend jaar zullen we weer een trainingsweekend organiseren voor junioren, en daarnaast zal er op de lustumeditie van de Asopos Najaarswedstrijden een speciale actie zijn voor Junioren. Het inschrijfgeld bedraagt voor hen namelijk slechts 1 euro per roeiplek. Wij hopen jullie allemaal gezond en wel te zien tijdens de Najaars en het trainingsweekend in 2021.

 

~~~

 

Beste juniorenroeiers en -coaches, 

 

Lijkt het je leuk om ook een keer op ander vaarwater te trainen en je zo voor te bereiden op bijvoorbeeld de Asopos Driekamp of de Northwave Regatta? Kom onze sfeer proeven tijdens ons trainingsweekend! Op 25 en 26 april organiseren wij een Junioren Trainingsweekend op Asopos de Vliet. Wij beschikken over kilometers aan prachtig roeiwater met overal een bereikbaar coachpad zodat je coaches goed mee kunnen fietsen. Daarnaast kan je gebruik maken van onze indoor faciliteiten waaronder krachttrainingsruimte, ergometers en indoor roeibak. Al deze faciliteiten kan je optimaal benutten tijdens het Junioren Trainingsweekend. Dit weekend zal er ruimte zijn voor meerdere trainingen (waaronder een sparsessie en eventueel combineren met ervaren Asopos-roeiers) en mogelijkheid tot coaching en video-analyse vanuit onze motorboot. Hiernaast zullen wij een gevarieerd programma buiten de boot aanbieden; denk aan praatjes van toproeiers, spelletjes en de mogelijkheid tot studeren. Ook zullen wij voor gezonde maaltijden (ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes) en slaapplekken zorgen.

 

Enthousiast geworden? Lees verder op onze eigen pagina.

 

Met paars-wit-rode groet,

De Junioren Roei Commissie (de JuRC)

 

 

 
 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)

Fout | Asopos de Vliet

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.