De leukste sportapps om thuis te sporten

De leukste sportapps om thuis te sporten

Wanneer je even niet met de vereniging kan roeien, kun je bij de pakken neer gaan zitten, maar je kunt natuurlijk ook je vrije tijd benutten om lekker te sporten en in conditie te blijven. Er zijn vele oefeningen en trainingen die je thuis of in de wijk kunt doen. Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Deze drie sportapps zijn een geweldige hulp!

Strava

Ben jij op zoek naar een sociaal sportersnetwerk om lekker gemotiveerd te blijven? Dan is Strava een leuke app die je daarbij kan helpen. Met GPS worden gegevens van je work-out opgeslagen. Je kunt dus precies zien hoever je hebt geskeelerd, hardgelopen of gefietst. Als je straks weer kunt roeien, kun je met deze app dus ook de afgelegde afstand vastleggen. Kosten van GPS gaan je bij veel gebruik niet in de koude kleren zitten, dus sim only vergelijken om zo goedkoop mogelijk internet te kunnen gebruiken buiten de deur is aan te raden. Vooral als je van plan bent veel van deze functie gebruik te maken. Wat kun je nog meer met de Strava app? Je kunt routes plannen en je kunt anderen uitdagen. Je houdt je eigen prestaties bij met Strava en de community kan je 'kudo’s' geven om je te belonen, wanneer je een work-out hebt gedaan. Met deze app kun je dus ‘apart together’ met je sportmaatjes in conditie blijven!

MuscleWiki

Wil je graag aan je spiermassa werken en met gewichten gaan trainen? Dan is MuscleWiki ideaal. Deze app helpt je om de juiste oefeningen te doen, zodat de door jouw gewenste spiergroep getraind wordt. De app geeft je een plaatje waarop een menselijk lichaam te zien is, waarop alle spiergroepen worden aangegeven. Kies je spiergroep en de app geeft je de oefeningen die je gaan helpen deze spieren te trainen. Het geeft je verschillende trainingsopties, dus het is afwisselend, wat het een leuke manier van sporten maakt.

P4P

P4P, oftewel Passion4Profession is ideaal voor thuis trainen. Deze app helpt je namelijk met het uitstippelen van work-outs waar je geen materialen bij nodig hebt. Alles wat je nodig hebt is je eigen lichaamsgewicht. P4P heeft verschillende apps. Zo kun je de zogenaamde 7 minute app downloaden die je verschillende work-outs aanbiedt van 7 minuten of je kunt de P4P-app proberen die speciaal ontworpen is om je te helpen je buikspieren te trainen. Deze apps helpen je met je training door je duidelijke instructies te geven met behulp van grafische video’s. Zet je geluid aan zodat de app met je mee blijft tellen tijdens je oefeningen voor extra motivatie.

 
 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)

Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)