Blik op de Randstad Regatta

Afgelopen weekend is de randstadregatta verroeid. De zaterdag begon niet best: Roy en eerstejaars licht hadden ruzie met de weegschaal en werden uitgesloten van deelname. Zowel Harmen als Vincent en Rutger werden laatste in het LN4+ en LO2- veld. Ilja wist ondanks zware verkoudheid toch in te wegen en verdienstelijke vijfde plaats in de finale van het LN1x veld te behalen.

Kim en Anca bereikten in het DO2- veld de finale waarin ze tweede achter Orca/Triton werden in een tijd van 8:27. In de DN4+ met een broodje Argo ook finale en op 2 seconde tweede achter Aegir in een tijd van 7:57. Het was dan ook de vierde race, de koek was op. Op zondag hadden zij in het DO4+ veld direct finale en werden door een schuimbekkende stuur (Ernst) in de Asopos/Argo combi met overmacht (7 seconde op Aegir) over de eindstreep geschreeuwd. Het zeer verdiende blik doorbrak de lijn van tweede plaatsen overtuigend.

Cefas verscheen paars aan de start en draaide een goede voorwedstrijd in het LSA4-. Ze moesten het veld echter na 1000m laten gaan en hadden B-finale waarin ze derde werden in een tijd van 6:38. eenzelfde beeld toonde de finale op zondag, waar ze 4e werden.

Roy was zondag wel ingewogen en de snelste in de LO1x voorronde in een tijd van 7:40. Hij werd in de finale door pech op de eindstreep geklopt door Ewoud Brogt, niettemin een spannende en mooie race. Ilja wist een zeer knappe tweede plek in de finale LB1x te behalen achter W. Blankert die zo graag van z'n beginnelingen status afwilde en dat met overmacht tot uitvoering bracht.

Eerstejaars licht werd laatste in het LB4+. Harmen kon het ook vandaag niet bolwerken in het LO4+ veld en moest toezien hoe z'n tegenstanders er met het blik vandoor gingen.

 
 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)

Fout | Asopos de Vliet

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.