Roeibaan - CV Databank

 
Roeibaan.com, talent pool voor roeiend Nederland!
 
Roeiers weten beter! Op Roeibaan.com kom je als hoogopgeleide studentenroeier in contact met topbedrijven. Je maakt eenvoudig een account aan waar je jouw cv op invult, aangeeft waar je roeit en wanneer je afstudeert. Bedrijven zoeken naar mensen die bij hun passen. Roeiers karakteriseren zich door een gezonde competitiviteit, doorzettingsvermogen en sterke sociale vaardigheden. Dit profiel maakt Roeibaan.com een effectief recruitmentmiddel voor het bedrijfsleven. Roeibaan.com is er voor roeiers die carrière willen maken, maar ook ter ondersteuning van het studentenroeien.
 
Hoe werkt het?
Roeibaan.com is opgericht als platform voor studenten en bedrijven om op een positieve manier met elkaar in contact te komen. Deelnemende bedrijven betalen een jaarlijks bedrag om toegang te krijgen tot de database. Alle studentenroeiverenigingen in Nederland kunnen deelnemen en de financiële vruchten plukken van Roeibaan.com. Bedrijven kunnen alleen maar deelnemen via een studentenroeivereniging. Roeibaan.com doet dus zelf geen acquisitie, zodat de verenigingen maximaal kunnen profiteren. Op die manier ondersteunt Roeibaan.com het studentenroeien. De sponsoren, maar ook bedrijven in het netwerk van iedere vereniging kunnen worden aangebracht als deelnemer. 75% van de opbrengsten van ieder nieuw ingeschreven bedrijf gaan naar de vereniging die het bedrijf heeft aangebracht. De resterende 25% wordt gebruikt voor het runnen van Stichting Roeibaan, het maken en onderhouden van de website en het constant bijhouden van alle profielen.
 
Wet Bescherming Persoonsgegevens
De talentpool is geheel anoniem en persoonsgegevens zijn volledig afgeschermd. Bedrijven leggen contact met een profiel op basis van de studie en andere kwalificaties. De student achter het anonieme profiel krijgt een persoonlijk bericht dat het bedrijf in kwestie interesse heeft in hem of haar. Alleen wanneer de student interesse heeft in het bedrijf en positief reageert op het contactverzoek, worden de persoonsgegevens verstrekt. Roeibaan.com is tevens aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder meldingsnummer m1562946.
 
Stichting Roeibaan
Roeibaan.com is een stichting ter ondersteuning van de Nederlandse studentenroeiverenigingen en heeft geen winstoogmerk. Het algemene karakter van Stichting Roeibaan maakt het mogelijk dat alle studentenroeiverenigingen in Nederland zich kunnen aanmelden. Het is daarmee een sympathiek vehikel dat de verenigingen in staat stelt om hun bereik te vergroten voor het bedrijfsleven en sponsoren. Bedrijven realiseren hiermee een beter en meetbaar resultaat wanneer zij roeiverenigingen ondersteunen met het oog op recruitment en naamsbekendheid.
 
Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected] of bellen naar de bestuurskamer (071-5892897)
Asopos de Vliet
Zijlstroom 137
2353 NN Leiderdorp
 
De animatievideo is te vinden op https://www.youtube.com/watch?v=2XtKExyEDjM
 
 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)

Fout | Asopos de Vliet

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.