Zijlhead

De 47e Zijlhead was met 31 startende ploegen, prachtige weersomstandigheden en een lekkere pastasalade een succes. De uitslag liet even op zich wachten, maar is bekend. Gefeliciteerd Njord DG4+! Foto's verschijnen binnenkort op media.asopos.nl. Tot volgend jaar!

 

UPDATE 3: UITSLAG BEKEND (zie beneden). 

UPDATE 2: Stuurliedeninstructie online (zie beneden). 

UPDATE: Loting en rugnummer zijn bekend (zie beneden), het weer ziet er goed uit, (zie www.windguru.cz/529218)

OUD:

Op zondag 5 februari 2017 zal Asopos de Vliet voor de 47e  keer de traditionele Zijlhead organiseren, een achtervolgingsrace over een afstand van circa 4,3 km. 

 

De Zijlhead is een test met wedstrijdkarakter en is ideaal voor onderlinge vergelijking. De wedstrijd staat open voor alle wedstrijdboten en clubboten. De Zijlhead kent geen verschillende deelnemersvelden; de tijden van de ploegen zullen omgerekend worden. De snelste ploeg – na omrekening – mag zich winnaar van de Zijlhead 2017 noemen. Alle ploegen van Asopos de Vliet die de langebaanwedstrijden starten doen traditiegetrouw mee.

 

De Zijlhead gaat om 10:00 van start bij de Spanjaardsbrug in Leiden en de finishlijn lig bij de  Kaagsociëteit, ongeveer 4300 meter verder. U kunt uw ploegen inschrijven door de onderstaande link in te vullen.

https://goo.gl/forms/0sRGlVOAv0XFjuD23

 

De inschrijving sluit op zaterdag 28 januari om 20.00 uur. De stuurliedeninstructie zal plaatsvinden op donderdag 2 februari om 19.00 uur op Asopos de Vliet. Tevens kunnen dan de rugnummers opgehaald worden. 

 

Na de wedstrijd is iedereen van harte welkom om op de sociëteit van Asopos de uitslag te ontvangen onder het genot van een kopje koffie/thee en een stukje taart.

 

Loting

Zie bijgevoegd pdf-bestand.

 

Bepalingen

Zie bijgevoegd pdf-bestand.

 

Streeftijden

Zie bijgevoegd pdf-bestand

 

Voor verdere informatie kunt u mailen naar [email protected]

 

 

 
 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)

Fout | Asopos de Vliet

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.