Zijlhead 2018

Beste Lezer,

 

Op zondag 4 februari 2018 zal Asopos de Vliet voor de 48e  keer de traditionele Zijlhead organiseren, een achtervolgingsrace over een afstand van 4,3 km.

 

De Zijlhead is een test met wedstrijdkarakter en is ideaal voor onderlinge vergelijking. De wedstrijd staat open voor alle wedstrijdboten en clubboten. De wedstrijd kent geen verschillende deelnemersvelden; de tijden van de ploegen zullen omgerekend worden. De snelste ploeg – na omrekening – mag zich winnaar van de Zijlhead 2018 noemen. Alle ploegen van Asopos de Vliet die de langebaanwedstrijden starten, doen traditiegetrouw mee.

 

De Zijlhead gaat om 10:00 van start bij de Spanjaardsbrug in Leiden en de finishlijn ligt bij de  Kaagsociëteit, 4300 meter verder. U kunt uw ploegen inschrijven via de link die uw wedstrijdcommisaris heeft ontvangen. Heeft u geen link ontvangen maar wilt u wel meedoen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

 

De inschrijving sluit op zaterdag 27 januari om 20.00 uur. De stuurliedeninstructie zal plaatsvinden op donderdag 1 februari om 19.00 uur op Asopos de Vliet. Tevens kunnen dan de rugnummers opgehaald worden.

Na de wedstrijd is iedereen van harte welkom om op de sociëteit van Asopos de uitslag te ontvangen onder het genot van een kopje koffie/thee en een stukje taart. De prijsuitreiking vindt om 13:00 plaats.

 

Bepalingen

Zie bijgevoegd pdf-bestand.

Streeftijden, let op: Een aantal velden heeft een aangepaste streeftijd.

Zie bijgevoegd pdf-bestand.

Startvolgorde, let op: Na overleg met de wedstrijdleiding is de startvolgorde toch gewijzigd!

Zie bijgevoegd pdf-bestand.

Stuurinstructie

Zie bijgevoegd pdf-bestand.

Uitslag

Zie bijgevoegd pdf-bestand.

 

Voor verdere informatie kunt u mailen naar [email protected]

 

Met paars-wit-rode groet,

 

Sergio Griffioen

h.t. Commissaris Wedstrijdroeien der A.L.S.R.V. Asopos de Vliet

 
 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)

Fout | Asopos de Vliet

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.