Stormachtige Martini

Op zaterdag kwam Ilja als eerste uit zijn voorwedstrijd. Helaas werd hij in de LN1x finale vierde. Roy werd 3de in het LSA-veld. De eerstejaarsdames startten in een viertje in het nieuwelingenveld en deden het verrassend goed. Tweede in hun voorwedstrijd en 4de in de finale. Harmen deed het aanmerkelijk beter dan op de Randstad en eindigde als 4de in de LN4+ finale. Cefas en co. werden tweede in de B-finale van het LSA4- veld.

Rutger en Vincent konden het wederom niet bolwerken in de 2- en werden laatste.

Eerstejaars en ouderejaars zwaar voeren achter elkaar aan en werden respectievelijk laatste en een na laatste in het N4+ veld.

Zondag greep Cefas net naast blik in het LO4-veld. Alleen een Saurus-viertje was sneller.

Ook Roy werd 2de, alleen dan in het overgangsveld.

De eerstejaarsdamesacht werd laatste in de voorwedstrijd, maar wist de B-finale wel te winnen. Eerstejaars zwaar werd laatste in de B4+ finale, net als ouderejaars zwaar die laatste werden in hun voorwedstrijd.

Harmen kon de ingezette lijn van zaterdag niet doortrekken. Hij werd samen met zijn lichtblauwe vriendjes laatste in het LO4+-veld. Overigens een zeer spannende finish: Orca versloeg Vidar op 11 honderste van een seconde. Ilja miste nipt de finale in het LB1x-veld, maar hij lag wederom goed in het veld.

Al met al een teleurstellend weekend. Nog twee weken hard trainen en dan de Thetis-sprint en ARB op de, hopelijk rustigere, Bosbaan.

 
 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)

Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)