Tilburg is Asopos goedgezind met 6x eremetaal

In het DN4+ veld konden 3 Asopos ploegen het gaan uitvechten, waarbij de Bronoe na een felle strijd de finale aan zich voorbij moest laten gaan. In de finale trok Asopos/Nereus aan het langste eind en werd daarmee overgangs; de Metope behaalde met een uitstekende race de derde plaats achter Aegir.

Won Ilja zaterdag helaas nog de verkeerde finale, zondag dan toch eindelijk dikverdiend het zo felbegeerde stuk metaal in z'n vingers. Ook Anca en Kim deden hun kunstje nog eens dunnetjes over in de 2- en trokken wederom royaal blik ten koste van hun combipartner van zaterdag.

De Bronoe kwam adem tekort in de voorwedstrijd DSA4+ en moest toestaan dat Okeanos/Skoll wel doorging naar de finale, evenals de Metope. Hopend op dezelfde prestatie van zaterdag ging de Metope vervolgens voor blik, maar moest tot grote frustratie het metaal afstaan aan Saurus, die er op de finish nog net een boegbal voor kon prikken.

Asopos/Triton probeerde ook nog eens maar miste ook op een boegbal het eremetaal achter Laga. Met het zuur van de 4 nog in de benen hadden Vincent en Rutger vervolgens grote moeite het veld bij te houden; ze werden derde in de LN2-.

Het zat ook Roy wederom niet mee. In de LSA1x werd hij uiteindelijk derde, maar kon zijn frustraties kwijt in de dubbel met Vidar en kwam ruim als eerste over de streep.

Wat onze externen betreft:

Cefas was van z'n ploeg welliswaar op zaterdag als eerste over de streep, maar kwam niet verder dan een 2de plek in de C-finale in de LSA4-.

Zondag zagen zij zichzelf reeds stranden bij de weegschaal. Joost van Rens wist in de finale LB8+ een vierde plaats in de wacht te slepen.

Harmen tenslotte, is wel aan de start verschenen, maar met een zieke aan boord had deze vleugellamme ploeg dit weekend niet zoveel in de melk te brokkelen.

Beterschap en succes op de NSRF.

 
 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)

Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)