Asopos laat zich zien op Composlot en NARF

Op de Slotwedstrijden herhaalde Roland zijn kunstje van de SkollCup en trok blik in het ervaren H1x veld (7.53,15), Jurre werd in de finale vierde (8.04,51).

Bij de dames2x werden zowel Astrid & Saskia als Patricia en Yvette in de voorrondes uitgeschakeld. Dina en Mathilde wonnen hun voorwedstrijd en behaalden in de finale een knappe tweede plaats (8.19,61). De gelegenheids dames 4x+ (Irene, Charlotte, Saskia en Eefke) trokken ook blik en lieten de clubploegen van afgelopen seizoen versteld staan (7.48,42). Een vergeten boot voorkwam een tweede blik in de 4+.

Yggdrasil werd derde in de voorwedstrijd, maar strande op een derde plaats in de halve finale en konden helaas niet door naar de finale. Arwen werd jammergenoeg laatste in de voorwedstrijd (D4+). Stanley&Joost (H2-) en Marjolein (VIPskiff) voeren beiden direct finale en kwamen allebei als laatste over de finish.

De eerstejaarsdames challenge 8+ waren in hun directe finale erg sterk en wonnen overtuigend (7.40,23). Euforie alom en na een warm onthaal aan het erevlot moest stuurtje Eric er toch echt aan geloven. Wellicht kunnen ze deze goede lijn doorzetten naar de NSRFslot!

Zondag vertegenwoordigden Griffoendor en MIEP de vereniging op de NARF. MIEP roeide in een nieuwe opstelling en dat pakte niet zo goed uit, ze kwamen helaas niet verder dan de C finale. Griffoendor was echt goed in vorm en werden knap vierde in de finale. De ploegen sloten de dag af door onder het geluid van enkele bekende EL CID liederen tussen de vissen te gaan zwemmen.

 
 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)

Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)