De 32e Asopos Najaarswedstrijden

De gehele WeCo was reeds lang aanwezig om alles goed te laten verlopen, gesteund door vele hulpkrachten. Getooid in oogverblindende oranje Unoxjassen en ?mutsen werkten zij zich in het zweet in zowel de tent waar stevig geborreld en geluncht werd als in de wedstrijdtoren waar lotingen en uitslagen verwerkt werden als ook langs de baan waar iedere boot netjes geklokt werd. Dit alles om vooral de eerstejaars een onvergetelijke dag te bezorgen.

Asopos de Vliet was ook dit jaar weer goed vertegenwoordigd met maar liefst 11 eerstejaars damesploegen en 7 eerstejaars herenploegen, de bekende CIA/ARCO acht en de gehele ouderejaarswedstrijdsectie. Onze eerstejaars hebben zich kranig geweerd. Aangemoedigd door ouders, mede-eerstejaars en coaches hebben zij alles gegeven wat ze hadden. Helaas hebben zij geen finale weten te bereiken. Een aantal ouderejaars heeft flink gezegevierd en blik weten te trekken, te weten al onze instroomdames in de DBB4+, Joost in de N1x, en Kim en Anca in de DSA8+ ! Hulde!

Na afloop van deze mooie, alsnog zonnige dag, was er natuurlijk nog het Najaarsfeest. Terwijl het SB de soci?teit in gereedheid bracht en reeds alle muren gestript had werden wij, ook dit jaar, reeds vroeg bezocht door onze Delftsche vrinden. Om een uurtje of twaalf, toen zij niet meer zo gezellig waren, werden zij vriendelijk verzocht onze vereniging te verlaten. Menig Asoposser heeft ze daarbij uitgezwaaid. Toen kon het feest pas echt beginnen! Tot in de laatste uurtjes is er in een volle soci?teit flink gedansd en gezooid, oftwel een goed feest als vanouds!

Hopelijk hebben alle eerstejaars van hun eerste echte nationale wedstrijd genoten. Dat zij komend jaar nog maar vaak onze mooie vereniging mogen vertegenwoordigen!

 
 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)

Fout | Asopos de Vliet

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.