Asonek 2002

Na 5 minuten warm draaien in het ergometerhok met de nodige opzetjes werden de spieren goed gerekt en gestrekt. De laatste tips en adviezen van coaches werden in acht genomen en onder luide muziek werden de roeiers naar de soci?teit geloodsd alwaar de wedstrijdergometers klaar stonden voor de race. Ook het publiek stond klaar om luidkeels aan te moedigen.

De EJD beten de spits af, daarna was de beurt aan de OJD. Marije haalde nog net een PR binnen. Toen was het bestuur aan de beurt, de dames ieder 250 m en de heren 500. Ze hebben zich kraanig geweerd? Vervolgens gingen de EJD weer verder. Vooral de instroomdames hebben verbazingwekkend goede tijden neergezet! Daarna gingen EJLD die zich netjes aan hun streeftijd wisten te houden. Toen namen de heren het over, als eerste EJL. Ook zij hebben het netjes gedaan, vooral eerstejaars Ivo en Oliver. Vervolgens mochten EJZ en OJL waarbij vooral Arjaan hoge ogen scoorde. Ook Steven heeft het goed gedaan ondanks alle zenuwen.

Al met al kan iedereen erg trots op zichzelf zijn. Afgezien van de vele PR?s die getrapt zijn heeft iedereen zichzelf helemaal gegeven en weet een ieder waar hij/zij staat!

 
 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)

Fout | Asopos de Vliet

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.