Nederlandse Kampioenschappen Indoor Roeien 2002

Dina, Mathilde en Ingrid mochten als eersten van Asopos de ergometers verkennen. Vlak daarna was Kim aan de beurt. De dames hadden helaas geen pr, maar trokken toch redelijke scores.

Een zeer spannend testmoment was het vervolgens voor Roy, die hoge ogen moest scoren om een plaatsje in de nationale equipe te bemachtigen. Zijn beenblessure speelde hem echter ernstig parten waardoor hij zijn test helaas niet goed konlbrengen. Hierna was Steven aan de beurt die 2 sec. van zijn pr wist af te halen.

Marije had ook een mooie tijd hoewel geen pr. Na drie valse starts en heel wat irritatie bij de roeiers mochten Jurre en Douwe eindelijk echt weg. Desondanks zat er voor Jurre toch nog een pr in. Joost was niet geheel tevreden over zijn score.

Als laatste mochten de eerstejaars achten tegen elkaar strijden. Eerst waren onze lichte heren aan de beurt, vervolgens onze dames. Beiden wisten zij midden in het veld te belanden, naast alle behaalde persoonlijk records een prima score!

Voor de een een tegenvaller, voor de ander een pr... Na een lange dag van spanning maar ook veel gezelligheid viel de trots in ieder geval van het gezicht van de wedstrijdcommissaris te lezen.

Tot slot is ook de prestatie van Ed Maan, erelid van Asopos de Vliet, het vermelden waard. Namens Die Leythe won hij het Veteranen 50 veld met 6:36. Volgend jaar in het paars, Ed!

 
 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)

Fout | Asopos de Vliet

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.