Profiel van een sponsor: HWRK

English summary below - 

HWRK sponsort Asopos de Vliet sinds 3 jaar. Een van de partners van het bedrijf, Rens van Hal, is de vader van onze Commissaris Materiaal Daniëlle van Hal. Via Daniëlle kwam hij in contact met de roeisport en onze vereniging. Hij vond de sfeer op Asopos de Vliet zo bijzonder, dat hij daar als bedrijf, graag mee geassocieerd wordt: “Ik zie van buitenaf dat het een mooie vereniging is met actieve leden, die de vereniging zelf besturen en door samen hard te werken sportief heel ver komen. Dat is heel waardevol.” In deze Asopos Actueel wordt zijn bedrijf en zijn kijk op Asopos de Vliet uitgelicht. 

 

HWRK housing and facility professionals is een adviesbureau wat organisaties helpt met het ontwikkelen, ontwerpen, realiseren en beheren van gebouwen.  Zij zorgen ervoor dat gebouwen ruimte biedt aan de gebruiker om te kunnen doen waarvoor mensen naar het gebouw toekomen, zoals ontmoeten, werken, leren, sporten of zorg verlenen/ontvangen. Dit doen zij in nauw overleg met de gebruikers en andere specialisten  

 

Samenwerken is een belangrijke overeenkomst tussen HWRK en Asopos de Vliet: “Je moet samenwerken om mooie resultaten te kunnen behalen.” Dat is op het gebied van huisvesting en facilitair management, maar ook op het gebied van roeien. Van Hal is tevreden met de samenwerking tussen HWRK en Asopos de Vliet. Hij vindt het erg leuk om de vereniging te ondersteunen. Hij vindt de associatie met de roeivereniging positief en dat toont hij aan zijn klanten: “De boot die wij gesponsord hebben, heeft ook op onze zomerkaart gestaan. Zo laten wij zien wat voor bedrijf wij zijn.”

 

Bij veel verenigingen is de inzet van de leden laag. Hij vindt het prachtig om te zien hoe dit bij Asopos de Vliet anders is: “Je moet het met elkaar doen, dat is de kern van een vereniging!” Volgens hem moeten wij deze kracht ook waarborgen: “Je moet heel zuinig zijn op je vereniging; zorg ervoor dat leden betrokken en actief blijven, want voor je het weet gedragen ze zich als consumenten die alleen maar komen halen en niets brengen.”

 

Hij is een aantal keren bij ons over de vloer geweest. Zodra wordt gevraagd naar een tip voor de leden van Asopos de Vliet noemt hij het volgende: “Jullie zijn een goede en enthousiaste vereniging, ga zo door!” Hij geeft aan dat hij niet weet wat wij anders of beter zouden kunnen doen. Dat is natuurlijk een prachtig compliment waar wij als vereniging trots op zijn. Wij willen HWRK en Van Hal bedanken voor het interview en het sponsoren van Asopos de Vliet.

 

English summary HWRK has been sponsoring Asopos de Vliet for three years now. The owner of the company, Rens van Hal, is the father of one of our Board members Daniëlle van Hal. Through Daniëlle he came into contact with the rowing sport and our rowing club. He found the atmosphere at Asopos de Vliet to be so remarkable, that he wanted to be associated with the club as a company: ''From an external point of view I can see that this is a nice club with active members. To me, this is very valuable.''HWRK is an organization that specializes in housing and facility management. They ensure that buildings can be used to their full potential so people can do exactly what they aim to do. For this, they have to combine a lot with different specialisms. Collaboration is an important similarity between HWRK and Asopos de Vliet: "You have to work together to achieve results."

Picture: HWRK

Text: Eline Boom / PR-cie

 
 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)

Fout | Asopos de Vliet

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.