Zijlhead 2019

Hetairoi, lieve leden, beste lezer,

 

Op zaterdag 2 februari 2019 zal Asopos de Vliet voor de 49e  keer de traditionele Zijlhead organiseren, een achtervolgingsrace over een afstand van 4,3 km.

 

De Zijlhead is een test met wedstrijdkarakter en is ideaal voor onderlinge vergelijking. De wedstrijd staat open voor alle wedstrijdboten en clubboten. De wedstrijd kent geen verschillende deelnemersvelden; de tijden van de ploegen zullen omgerekend worden. De snelste ploeg – na omrekening – mag zich winnaar van de Zijlhead 2019 noemen. Alle ploegen van Asopos de Vliet die de langebaanwedstrijden starten, doen traditiegetrouw mee.

 

De Zijlhead gaat om 10:00 van start bij de Spanjaardsbrug in Leiden en de finishlijn ligt bij de  Kaagsociëteit, 4300 meter verder. U kunt uw ploegen inschrijven via de link die uw wedstrijdcommisaris heeft ontvangen. Heeft u geen link ontvangen maar wilt u wel meedoen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

 

De inschrijving sluit op woensdag 30 januari om 20.00 uur. De stuurliedeninstructie zal plaatsvinden op donderdag 31 januari om 20:30 uur op Asopos de Vliet. Tevens kunnen dan de rugnummers opgehaald worden.

Na de wedstrijd is iedereen van harte welkom om op de sociëteit van Asopos de uitslag te ontvangen onder het genot van een kopje koffie/thee en een stukje taart, voor de roeiers is er traditiegetrouw een bordje pastasalade. De prijsuitreiking vindt plaats rond 13:00.

 

Zie bijgevoegd document voor de bepalingen.

Zie bijgevoegd document voor de startvolgorde (versie 2).

Zie bijgevoegd document voor de streeftijden.

Zie bijgevoegd document voor de uitslag.

 

 

Met paars-wit-rode groet,

 

Laura Lems

h.t. Commissaris wedstrijdroeien der A.L.S.R.V. Asopos de Vliet

 
 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)

Fout | Asopos de Vliet

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.