Voorbeschouwing WCII- Poznan

Hetairoi, lieve leden, beste lenteleden,

 

Komend weekend, beginnend vandaag met de eerste heats, zal de tweede Worldcup verroeid worden in Poznan en namens Asopos de Vliet zal Fleur Jaspers starten. Na het NK Klein (tijdens de Hollandia) waar Fleur zich in de skiff heeft bewezen werd zij uitgenodigd om mee te draaien in de U23 acht van de bond! Sindsdien heeft zij een vast plekje in de boot en na het succes op de Wedau Regatta is er besloten dat de acht ook de tweede Worldcup mocht starten!

 

Afgelopen weekend is het NK Groot op de Damen gestart als laatste voorbereiding op de WCII en hier is er fantastisch gevaren. Met maar 2 seconde verschil met de Dames 8 en een mooie tijd van 6:11;09 mag er vol vertrouwen naar de WC gekeken worden en is het halen van de A-finale het doel voor dit weekend.

 

Na de tweede Worldcup zullen ze weer seatracen om zo de definitieve boot voor het WK U23 in Sarasota-Bradenton (USA) dat 24-28 juli zal plaatsvinden. Tot nu toe heeft Fleur zich altijd bewezen en een vast plekje gehad in de boot, als ze zich op deze manier blijft bewijzen in de acht is de kans groot dat zij deze zomer aan de start van het WK zal verschijnen!

 

Met paars-wit-rode groet,

Laura Lems

h.t. Commissaris Wedstrijdroeien der A.L.S.R.V. Asopos de Vliet

 

Tijdschema

Vrijdag:

13:29 – Heat 2 (voorwedstrijd)

Zaterdag:

13:56 – Repaches (herkansingen)

Zondag:

10:20 – B-Finale

14:43 – A-Finale

 

fotocredits: Ellen de Monchy

 
 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)

Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)