Voorbeschouwing 15e Army Regatta

Hetairoi, lieve leden, beste aankomend eerstejaars, 

Komende zaterdag zal de 15e Army Regatta plaatsvinden bij C.R.&Z.V. Dudok van Heel in Breda. Tijdens deze achtervolgingsrace over 4,5 kilometer zullen drie Asoposploegen aan de start verschijnen.

De eerste ploeg is EJL ’19. Zij zullen onder de naam ‘De Stichting’ aan de start van het H8+-veld verschijnen. Ze zullen in een iets andere opstelling roeien dan we van ze gewend zijn. De slagpositie zal worden ingenomen door Bastiaan, waardoor Lucas niet meer de aanvoerder van ‘De Stichting’ zal zijn en Bonno op plek drie belandt. De heren hebben aangegeven minstens één burgerroeivereniging achter zich te willen laten, maar wij hebben er het volste vertrouwen in dat de mannen meer in zich hebben. 

Verder zal er door twee ploegen in het D4*-veld gestart worden. De dubbelviertjes zijn gevuld met enthousiaste dames, die als wedstrijdinstroom al drie weken hard aan het trainen zijn. In een veld aangevuld met bootjes van Iris en TOR is het paars goed vertegenwoordigd. De dames zijn direct begonnen met veel trainen en hebben gelijk al goede stappen gezet. We hebben er vertrouwen in dat de meiden genoeg vermogen en scullervaring in de boot hebben om een goede race neer te zetten en wie weet zelfs het blik mee terug naar Leiderdorp te nemen. 

Wij wensen alle startende ploegen veel succes! Alle ploegen starten in blok 1 en de loting is te vinden op hoesnelwasik.nl. Hier zullen ook de uitslagen te vinden zijn. 

Met paars-wit-rode groet,

Renate Vos

Beoogd f.t. Vice-Praeses & Commissaris Wedstrijdroeien der A.L.S.R.V. Asopos de Vliet

Carina Hof

Beoogd f.t. Commissaris Competitieroeien der A.L.S.R.V. Asopos de Vliet

 
 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)

Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)