Voorbeschouwing Thêta Herfstregatta 2019

Hetairoi, lieve leden, beste aankomend eerstejaars, 

Komend weekend zullen de dames van de instroom4*’en opnieuw hun krachten gaan meten. Dit keer reizen ze af naar de thuishaven van onze WedCom, namelijk Eindhoven. Hier zullen ze de Thêta Herfstregatta verroeien, de enige échte vierkamp van 2019. 

Wederom gaan er twee bootjes van start, met andere opstellingen dan de vorige keer. Op de Army Regatta hebben ze laten zien aan elkaar gewaagd te zijn. We zijn benieuwd of dit zich doorzet en hoe spannend de dames het dit keer gaan maken. Ditmaal zal de Witte Lijst worden voorgeslagen door Asha Hoogeveen, met daarachter Hester Spronk, Julia Labeur en Sanne Hartog. Zij zullen gestuurd worden door Iris Zelsmann. In de Metope zal Iris Hoekstra de slagpositie innemen met daarachter Eline van Dijk, Saskia Cornet en Sophie van den Berg. Zij worden gestuurd door Fiona van de Haar. 

Op zaterdagochtend kunnen ze hun sprintkwaliteiten laten zien met een 1000 meter en een 250 meter. In de middag zullen de dames opnieuw het water over gaan, dit keer voor de langere afstand van 2100 meter. Op zondag zullen ze de vierkamp afsluiten en zal de slotafstand van 4200 meter verroeid worden. Hier kunnen ze laten zien wie er de langste adem heeft. Alle tijden zullen naar 1000 meter worden omgerekend, dus zeker de verschillen op de korte afstanden zullen zwaar meetellen in de einduitslag. 

Naast dat er dit weekend een Herfstregattablik te verdienen valt, zijn er ook punten te behalen voor de Najaarsbokaal. De dames in de Metope zullen meedoen voor de felbegeerde Najaarsbokaal. Wij kijken vol verwachting uit naar komend weekend.  

Met paars-wit-rode groet, 

Renate Vos

h.t. Vice-Praeses & Commissaris Wedstrijdroeien der A.L.S.R.V. Asopos de Vliet 

Carina Hof

h.t. Commissaris Competitieroeien der A.L.S.R.V. Asopos de Vliet

 
 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)

Fout | Asopos de Vliet

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.