Selectie Universiade 2022

Hetairoi, lieve leden,

 

Veel van jullie weten waarschijnlijk niet wat de Universiade precies inhoudt, maar daarvoor dit bericht. Deze wedstrijd staat onder vele namen bekend, misschien zegt de naam FISU of WUC je iets? Mocht dat je nog steeds niet zeggen, laat ik het dan zo zeggen: Het niveau van deze wedstrijd staat ongeveer gelijk aan een WK Onder 23. Dat betekent dat de tegenstand bijzonder pittig gaat zijn, en daarom zorgt de NSRF in samenwerking met de KNRB ervoor dat er bootjes van hoog niveau naar de wedstrijd gaan. Om mee te doen mikken ze op tijden die ongeveer 96% zijn van de Competitive Standard Times, dus dat is echt heel rap.

Na wat wisselingen in de tactiek heeft de NSRF besloten om een groep Heren en een groep Dames voor te selecteren, om uiteindelijk in de maanden April en Mei een definitieve bootindeling te maken. Nou is het goede nieuws dat Asopos de Vliet ook vertegenwoordigd is in de selectie, namelijk via Djoeke Lammerse! Zij zal de komende weken-maanden strijden voor een mooie plek in een mooie boot en daarmee hopelijk eind Juni te vinden zijn in Chengdu, China om te vechten voor een medaille.

Ik durf namens ons allemaal te spreken dat wij Djoeke allemaal veel succes werken de komende tijd en haar graag zien shinen in een WUC-boot! En dan gaan we natuurlijk zorgen dat ze uitgebreid haar verhaal kan doen

 

Met paars-wit-rode groet,

Jarno Hagelen

h.t. Commissaris Wedstrijdroeien der A.L.S.R.V. Asopos de Vliet

 

Foto: PixCie Asopos / Hester Spronk

 
 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)

Fout | Asopos de Vliet

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.